|
| Viirpapagoi vigastas tiiba. | |
| | Autor | Teade |
---|
mammu16 Pesamuna
Linde : 2 Postitusi : 7 Asukoht : keila - tallinn Vanus : 31
| Pealkiri: Viirpapagoi vigastas tiiba. Nelj 23 Juul 2009, 18:39 | |
| papagoi kahjustas oma tiiba ja kohepraegu loomaarstile ka minna ei saa, kuna kedagi pole kodus. ja ükski kliinik vastu ei võta ja ma olen murest lõhkemas. mida ma tegema peaks? lind hoiab oma tiiba üleval ega alla lase ja laseb väljaheiteid, mis on kahtlaselt vedelad. ://
palun kiirelt abi! kui on üldse midagi, mida teha ;((
Muutsin pealkirja informatiivsemaks. tibu | |
| | | tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Viirpapagoi vigastas tiiba. Nelj 23 Juul 2009, 21:51 | |
| Kuidas ta tiiba vigastas ja kas verd ka tuleb? Kas tiib on murdunud? Kas pilti saad saata? Kui on kinnine luumurd, siis peaks lahasesse panema. Helista sellel numbril 74001086 Ma ei garanteeri, kas nad vastavad, kuid kunagi kui mul tekkis öösel ühe loomakesega hädaolukord, kell oli pool kolm öösel, siis nad vastasid ja andsid nõu. | |
| | | mammu16 Pesamuna
| Pealkiri: Re: Viirpapagoi vigastas tiiba. Reede 24 Juul 2009, 00:33 | |
| ma ei oska tõesti öelda, kas on lahtine luumurd või midagi sellist. , no ma üritan kuidagi pilti saata siis. aga aitäh. | |
| | | Henri Administraator
| Pealkiri: Re: Viirpapagoi vigastas tiiba. Reede 24 Juul 2009, 01:40 | |
| Kas Sinu lind muidu kardab Sind või usaldab Sind ning lubab ennast puudutada? Kui lubab, siis võiksid hellalt ta tiiva üle vaadata ning otsida jälgi kas siis verest või kahjustatud kohast ning võimaluse korral teha ka pilti sellest. Kuidas ta muidu oma tiiba kahjustas? Kas ta lendas hooga millegi vastu või juhtus midagi muud? | |
| | | tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Viirpapagoi vigastas tiiba. Reede 24 Juul 2009, 07:55 | |
| Kas said helistada sellel numbril, mis ma andsin? Kui said, siis mis öeldi? Kuidas tiivake täna tundub? | |
| | | mammu16 Pesamuna
| Pealkiri: Re: Viirpapagoi vigastas tiiba. Reede 24 Juul 2009, 13:08 | |
| niisiis. ma sain õnneks täna numbri loomaarsti juures. selle otsimine oli juba tõeline tsirkus, kuna kõik on puhkusel. õnneks õismäel oli arst olemas ja täna käime igatahes ära. tiib iseenesest on juba parem kui eile. natukene kardab eilsest matsust, aga iseenesest midagi katastroofilist nagu alguses paistis ei ole. õnneks | |
| | | tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Viirpapagoi vigastas tiiba. Reede 24 Juul 2009, 18:18 | |
| Siis on hea, kui kõik veel korda võib saada. Edu teile! | |
| | | viirpapagoid Tibu
Linde : 1 Postitusi : 3
| Pealkiri: Viirukal tiib katki Nelj 19 Juul 2012, 13:09 | |
| Ma lasin viirukal lennata ja nüüd on tiib õrnalt verine . Mida teha? Palun aidake! | |
| | | Pille Moderaator
Linde : 17 Postitusi : 2046 Asukoht : Tallinn Vanus : 53
| Pealkiri: Re: Viirpapagoi vigastas tiiba. Nelj 19 Juul 2012, 13:44 | |
| Kas lind sai oma puuri minna? Kui rohkem verd ei tule, küllap kriimustas ja paraneb ise ära. Kui lind hoiab oma tiiba kuidagi teisiti kui varem, ning väriseb ja kössitab nurgas, siis peab edasi mõtlema, kui hull asi võiks olla...ja mida teha annab. Kuidas ta siis lendas, kuhugi vastu seina või akent? Või mõne toalille nagu kaktuse otsa või? | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Viirpapagoi vigastas tiiba. | |
| |
| | | | Viirpapagoi vigastas tiiba. | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| Latest topics | » Nokk lõheneb.Nelj 07 Sept 2023, 09:09 by tibu» Loomakliinikud, kus ravitakse papagoisid.Nelj 23 Märts 2023, 10:25 by Pille» Vitamiinid, mineraalid, kaltsiumi- ja joodikividPüh 25 Apr 2021, 13:15 by Pille» piltide lisamine päevikusseReede 16 Okt 2020, 14:34 by Pille» UV-valgustusReede 16 Okt 2020, 13:19 by Pille» Millega toita pääsukese poegi?Reede 31 Juul 2020, 09:43 by tibu» Vööt-mägipapagoiReede 10 Juul 2020, 15:06 by tibu» Vööt-mägipapagoiKolm 08 Juul 2020, 15:25 by MailisR » Papagoi ajab nokavahelt vedelat löga väljaLaup 26 Okt 2019, 15:15 by tibu» Papagoi suri vistReede 23 Aug 2019, 15:54 by tibu |
|