| Viirpapagoid koos teiste liikidega. | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
SaluKat Mõttetark
Linde : 6 Postitusi : 529 Asukoht : Tartu Vanus : 29
| Pealkiri: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Reede 16 Mai 2008, 23:42 | |
| Kas viirpapagoisid tohib kokku panna kanaarilindude, riisilindude või muude väiksemate lindudega? Mis juhtuks, kui kokku panna isane viirpapagoi ja emane kanaarilind või vastupidi? Kas nad saaksid poegi ka? Lihtsalt huvi pärast küsin, sest olen näinud suuri.....lausa hiigelsuuri linnupuure. Mõtlesin, et võib-olla võib sinna kokku panna mitmeid linde.... Muutsin pealkirja informatiivsemaks.
23 juuli moderaator tibu
Viimati muutis seda Pille (Reede 20 Aug 2010, 11:04). Kokku muudetud 5 korda (Muutmise põhjus : Parandasin pealkirja vea. Jälgi oma õigekirja.) | |
|
| |
Sigrid Sugukonna vanem
Linde : 5 Postitusi : 164 Asukoht : Harjumaa Vanus : 31
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Laup 17 Mai 2008, 07:10 | |
| Seda ma küll ei oska öelda, kas viirpapagoi ja kanaarilind saaksid koos läbi. Ma ei ole selliseid värvulisi pidanud ja ei tea nende kohta midagi. Poegi neil küll ei tohi lasta tuua ja ma ei usu, et nad ka saaksid poegi. Maailmas on küll olnud juhtumeid, kui erinevat liiki papagoid saavad poegi, aga viirpapagoide ja kanaarilindudega ei ole ma veel midagi kuulnud. | |
|
| |
SaluKat Mõttetark
| Pealkiri: Viirpapagoi ja amadiin... Reede 19 Sept 2008, 20:04 | |
| Tere jälle! Nüüd tekkis mul selline küsimus, et kas viirpapagoi(emane) saab läbi amadiiniga? Ma leidsin poest väga vinge amadiini...Tahaksin teada, kas amadiin saaks viirpapagoiga läbi ja mi oleksid võib-olla plussid ja võib-olla miinused? Kas amadiin peaks siis olema emane või isane. Kui üldse sobivad kokku. Jään vastust ootama. | |
|
| |
Sigrid Sugukonna vanem
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Laup 20 Sept 2008, 09:17 | |
| Sellist küsimust oleks vaja küsida inimeselt, kes on neid koos pidanud. Parem on neid ikka eraldi puuris pidada, kui katsetama hakata, et kas nad saavad läbi või ei saa. | |
|
| |
SaluKat Mõttetark
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Laup 20 Sept 2008, 10:34 | |
| No olgu, eks ma jään siis mõne sellise inimese vastust ootama. | |
|
| |
Sannnu Pesaehitaja
Linde : 2 Postitusi : 44 Asukoht : Tartu Vanus : 29
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Laup 18 Okt 2008, 15:46 | |
| mm, kõige targema vastuse sa saaksid muidugi loomapoest nemad teavad rohkem | |
|
| |
Sigrid Sugukonna vanem
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Laup 18 Okt 2008, 17:45 | |
| See on väga ekslik arvamus. Ma tean ainult ühte loomapoe klienditeenindajat, kes teab lindude kohta palju. Ülejäänud on ajanud sellist juttu, et linnu kasvatamisest võib täiesti vale arusaam jääda. Ükskord mulle öeldi, et nümfe ja viirusi ei tohi koos pidada, tegelikult aga tohib. | |
|
| |
Sannnu Pesaehitaja
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Püh 19 Okt 2008, 13:02 | |
| No, aga küsida võib ju ikka et küsijale suu pihta ei lööda. | |
|
| |
Sigrid Sugukonna vanem
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Püh 19 Okt 2008, 14:53 | |
| Võib ju küsida, aga kui nad seal vastavad näiteks, et tohib. Siis panedki oma linnud ühte puuri elama ja pärast leiad mõne puuri põhjast teadagi kuidas. Nii et parem on ikka usaldada kogenud inimese arvamust, kes on just neid linde koos pidanud. | |
|
| |
Sannnu Pesaehitaja
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Püh 19 Okt 2008, 19:36 | |
| õige ta on küll. | |
|
| |
krissyke Pesaehitaja
Linde : 2 Postitusi : 46 Asukoht : TaLLINN Vanus : 38
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Püh 16 Nov 2008, 13:53 | |
| Minul oli 2 viirukat ja 2 kanaarilindu, eri puurdes ja kui isane kanaarilinnuke suri vanadusse siis ei julgenud uut linnukest soetada,sest äkki poleks teda omaks võetud emase kanaarilinnu poolt niisiis panime kanaarika viirukate puuri ja seal nad siis koos elasid kuskil 2 aastat, klappisid omavahel hästi. | |
|
| |
SaluKat Mõttetark
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Teis 02 Dets 2008, 14:22 | |
| Olgu. Tore. Aga mina tean küll sellist loomapoe teenindajat, kes oskab hästi nõu anda ning teab ikka üsna palju. Tartu Veeriku Selveris on üks blond lokis peaga, prillidega naine, kes on väga tark. Olen saanud palju head nõu nii viirpapagoide, kui ka küülikute kohta. | |
|
| |
amadino Külaline
| Pealkiri: vastuseks eelmistele Reede 09 Jan 2009, 20:10 | |
| ülemiste rimist saab ka väga asjatundlikkue nõuandeid. emadal endal kodus linnud olemas |
|
| |
juss Pesamuna
Linde : 2 Postitusi : 8
| Pealkiri: kes on sõbrad Püh 05 Apr 2009, 22:22 | |
| kas ühele emasele ja isasele viirpapagoile võib juurde panna nümfkakadu? | |
|
| |
tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Esm 06 Apr 2009, 10:52 | |
| Viirudega sobivad kokku linnud, kes seisavad enda eest. Nümf on üks, keda võib viirudega koos pidada. Alati jääb risk, et nad ei sobi kokku. Oleneb ka sellest, kui kaua on sinu viirud kahekesi koos elanud. Vanadele olijatele üldiselt uustulnukad ei meeldi. | |
|
| |
juss Pesamuna
Linde : 2 Postitusi : 8
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Esm 06 Apr 2009, 17:15 | |
| aga mul on nad umbes poole aastased. aga ma panen kakas puuri kõrvuti ja nümfi eraldi puuri eks siis näeb kah. | |
|
| |
tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Esm 06 Apr 2009, 20:02 | |
| Proovi jah niimoodi alguses neid tudvustada. Kui nümf ka ükskord puurist väljas käima hakkab, siis on ju näha, kuidas nad omavahel kalpivad. | |
|
| |
KKatsa Kogemustega lendur
Linde : 2 Postitusi : 106 Asukoht : Tartumaa ^_^ Vanus : 29
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Laup 02 Mai 2009, 10:41 | |
| Viirusid kästakse lasta koos lendama. Võid ka nii teha - lase nad koos lendama. Vaata kuidas nad klapivad. Kui sobivad siis võid ka proovida kuidas samas puuris olla on neil. | |
|
| |
tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Laup 02 Mai 2009, 15:38 | |
| Vaidleks vastu. Kui mul veel kaks väikest puuri oli, siis oli nii: Nümf Tuvi tuli puurist välja ning võis viiruga ilusti koos olla puuri katusel, päeval puuris tülisi ei tekkinud. Kui õhtu kätte jõudis ajas Tuvi viirut susisedes puuris taga. | |
|
| |
tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Laup 13 Juun 2009, 10:58 | |
| Kui viiru on rahumeelne, siis võib koos pidada küll. | |
|
| |
rella Külaline
| Pealkiri: tere Püh 31 Jan 2010, 13:57 | |
| pole ise koos pidanud neid linde, aga kuulsin ühe tuttava käest et ta pidavat koos hoidma amadiine, viirikaid ja nümfikaid (ja-vist) kanaarilinde. ta tahtis veel lembekat kah neile juurde, aga lembekas on riiukukk ja seepärast loobus neist. niiet jh nad elavad koos. peavad olema lihtsalt rahumeelsemad. ja väga suur puur. |
|
| |
tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Püh 31 Jan 2010, 13:59 | |
| Minul ongi täpselt need linnuliigid koos. Lembut tahtsin kunagi, kuid loobusin sellest mõttest. Väga hästi saavad kõik läbi. Ainult kui nümfidel on pesapunumis aeg, siis peab teised nümfid ära pagendama nende juurest. Osad viirpapagoid samuti. Muidu läheb kakluseks. | |
|
| |
KadrijaKaiapapagoid Noor Perepea
Linde : 2 Postitusi : 57 Vanus : 25
| Pealkiri: Üksik emane viirpapagoi. Teis 04 Juun 2013, 18:58 | |
| Meie isane papagoi suri täna ja emane on nüüd üksi Kas peaks emase andma sõbrale kellel on lembelinnud ja suur aara või ostma parem omale uue isase. Kui uue isase, siis kas sama vana. | |
|
| |
tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Teis 04 Juun 2013, 19:33 | |
| Lembelinnud näksivad su emasel papagoil varbad otsast või tapavad päris ära. | |
|
| |
KadrijaKaiapapagoid Noor Perepea
Linde : 2 Postitusi : 57 Vanus : 25
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. Teis 04 Juun 2013, 20:36 | |
| Aga kui nad on erinevates puurides kas siis tohib? | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Viirpapagoid koos teiste liikidega. | |
| |
|
| |
| Viirpapagoid koos teiste liikidega. | |
|