Papagoimaja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  GaleriiGalerii  Latest imagesLatest images  RaamatukoguRaamatukogu  Papagoimaja facebookiPapagoimaja facebooki  Papagoimaja twitterisPapagoimaja twitteris  OtsiOtsi  RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse  

Puuri allapanu.

Go down 
+8
kaili13
Oliver
Elspret
tibu
sirpe
Mad442
SaluKat
Sigrid
12 posters
Mine lehele : 1, 2  Next
AutorTeade
Külaline
Külaline
Anonymous

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeReede 21 Märts 2008, 14:41

Tavaliselt olen allapanuks pannud neid saepuru graanuleid ning viimased korrad puguliiva. Eelminekord poes polnud kumbagi müügil ning ostsin saepuru Rolling Eyes
Kas nüüd võib midagi juhtuda? noh sest saepuru on ikkagi ju närilistele..
Tagasi üles Go down
Sigrid
Sugukonna vanem
Sugukonna vanem
Sigrid

Female
Linde : 5
Vanus : 31

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeKolm 26 Märts 2008, 12:23

Ma ise ei ole kunagi oma lindudele saepuru pannud. Vaata igaks juhuks paki pealt ega saepuru okaspuust tehtud ei ole (kuigi seda ma hästi ei usu). Arvan, et saepuru neile midagi ei tee, sest ka pesakasti pannakse saepuru. Poes müüakse spetsiaalseid liivaga kaetud lehti ka papagoidele, neid võid ju puuri põhja panna.
Tagasi üles Go down
SaluKat
Mõttetark
Mõttetark
SaluKat

Female
Linde : 6
Vanus : 29

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeKolm 07 Mai 2008, 20:36

Mina ei pane midagi aluspanuks.
Tagasi üles Go down
SaluKat
Mõttetark
Mõttetark
SaluKat

Female

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeEsm 12 Mai 2008, 21:43

Kas aluspanu peab olema?
Tagasi üles Go down
Sigrid
Sugukonna vanem
Sugukonna vanem
Sigrid

Female

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeTeis 13 Mai 2008, 06:39

Oleks ikka soovitatav jah.
Tagasi üles Go down
SaluKat
Mõttetark
Mõttetark
SaluKat

Female

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeTeis 13 Mai 2008, 13:47

Aga mida head see teeb Very Happy? Ja mida allapanuks panna?
Tagasi üles Go down
Sigrid
Sugukonna vanem
Sugukonna vanem
Sigrid

Female

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeTeis 13 Mai 2008, 21:02

Allapanuks võid panna spetsiaalseid papagoidele müüdavaid liivaga kaetud lehti. No allapanu hoiab näiteks puuripõhja puhta lemmiku väljaheidetest ja on mugavam koristada.
Tagasi üles Go down
SaluKat
Mõttetark
Mõttetark
SaluKat

Female

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeKolm 14 Mai 2008, 22:30

Sigrid kirjutas:
Allapanuks võid panna spetsiaalseid papagoidele müüdavaid liivaga kaetud lehti. No allapanu hoiab näiteks puuripõhja puhta lemmiku väljaheidetest ja on mugavam koristada.

Kui tihti seda liivapaberit vahetama peab?
Tagasi üles Go down
Sigrid
Sugukonna vanem
Sugukonna vanem
Sigrid

Female

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeNelj 15 Mai 2008, 07:54

Kui on ikka näha, et see on juba väljaheiteid täis ja muud sodi seal peal ka on (toit jm).
Tagasi üles Go down
SaluKat
Mõttetark
Mõttetark
SaluKat

Female

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeLaup 21 Juun 2008, 19:54

Ok. Eks ma siis lähen lemmiklooma poodi ja ostan puuri põhja midagi Smile.
Tagasi üles Go down
Mad442
Tibu
Tibu

Linde : 2

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimePüh 09 Nov 2008, 00:32

Mina panen oma linnu puuri põhja tavalise papi tüki,sellise õhema ja seda on väga hea vahetada.
Tagasi üles Go down
SaluKat
Mõttetark
Mõttetark
SaluKat

Female

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeKolm 12 Nov 2008, 22:08

Ma ei kasutanud midagi, kui sellel nädalal panin ajalehe. Kuni mu lind maas ei käi, kasutan ajalehte. Kui hakkab käima, siis ostan uue puuri ning põhja panen saepuru .

Nii, vaatasin just, et üks inimene oli viirpapagoide puuri põhja kraanulid pannud. Need ka siis sobivad?
Tagasi üles Go down
aialill
Külaline
Anonymous

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Puuri põhja   Puuri allapanu. Icon_minitimePüh 14 Dets 2008, 23:07

Puuri põhja ei soovitata pana ajalehti, kuna trükivärv on lindudele mürgine.
Tagasi üles Go down
sirpe
Nooruk
Nooruk
sirpe

Male
Linde : 100 või rohkem
Vanus : 66

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeEsm 15 Dets 2008, 23:26

Panen puuri põhja 6 pangi mereliiva. Vahetan 1 kord kuus.
Tagasi üles Go down
SaluKat
Mõttetark
Mõttetark
SaluKat

Female

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeTeis 16 Dets 2008, 16:48

sirpe kirjutas:
Panen puuri põhja 6 pangi mereliiva. Vahetan 1 kord kuus.

6 pange :O? Nii palju. Kui suur su puur siis on?
Tagasi üles Go down
sirpe
Nooruk
Nooruk
sirpe

Male

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeTeis 16 Dets 2008, 21:06

See puur on 1,5*1,5m. Kõrgust 2,2
Tagasi üles Go down
SaluKat
Mõttetark
Mõttetark
SaluKat

Female

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeKolm 17 Dets 2008, 23:33

Väga lahe. Kas ma sain õieti aru, et sul on seal ka kilpkonnad? Ja mis linnud sul seal üldse on. Kust nii suure puuri said? Tegid ise?
Tagasi üles Go down
sirpe
Nooruk
Nooruk
sirpe

Male

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeNelj 18 Dets 2008, 18:53

See puur on ka oma tehtud. Seal elavad 2 stepi- ja 1 kreeka kilpa. 6 hiina kääbus vutti (neil algas kevad, munevad nagu hullud, hakkasin jälle inkubeerima) 5 pärltuvi, 1 naerutuvi (15 tk on õues) 9 viirukat(vist) ja üks noor austerlord.
Üldse on meil ca. 25 tõugu ja liiki lindu ja 12 liiki karvaseid tegelasi. (Küülikute tõud on eraldi rida)
Tagasi üles Go down
tibu
Kuldsulg
Kuldsulg
tibu

Female

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeEsm 16 Märts 2009, 15:14

A mina ostan poest puuriliiva.

tibu kirjutas:
Kuna mul on nüüd uus suurem puur, siis panen sinna põhja alumiseks kihiks maisikraanuleid ja peale raputan puulaaste. Vahelduseks kasutan kraanulite asemel puuriliiva.

Liitsin postitused kokku.

Viimati muutis seda tibu (Esm 13 Juul 2009, 23:46). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Elspret
Teismeline
Teismeline
Elspret

Female
Linde : 2

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeEsm 13 Juul 2009, 21:29

Liivaga kaetud lehekesed on väga head Exclamation
Kulutab ka pisut küüsi tibudel Razz
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline
Anonymous

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeEsm 28 Dets 2009, 13:00

Mina olen alati pannud alla spetsiaalstet linnuliiva, aga nüüd sai see otsa ja panin põhja seda küpsetuspaberit(valge, tükkideks tegin.) See on nüüd niikaua ajutiselt kuni liiva saan. Kindluse mõttes küsin, et kas seda tohib panna? Muidu ta puuri põhjas ei käi.
Tagasi üles Go down
tibu
Kuldsulg
Kuldsulg
tibu

Female

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeEsm 28 Dets 2009, 17:59

Mina olen pannud mõnikord valge ja terve A-4 paberi. Pärast keeran rulli ning viskan ära, kui mustaks saab.
Tagasi üles Go down
Oliver
Ambitsioonikas sulesepp
Ambitsioonikas sulesepp
Oliver

Male
Linde : 1
Vanus : 27

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeTeis 29 Dets 2009, 10:06

Ma teen ka nii aga panen seda lõhna liiva peale.
Tagasi üles Go down
kaili13
Teismeline
Teismeline

Female
Linde : pole ühtegi

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeNelj 07 Jan 2010, 13:29

Kas tohib panna ka täitsa tavalist lehtpuu saepuru?
Tagasi üles Go down
tibu
Kuldsulg
Kuldsulg
tibu

Female

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitimeNelj 07 Jan 2010, 15:38

Tohib küll, kuid see lendab laiali, kui linnud tiibu lehvitavad. Mina kasutan hetkel sellist varianti, et saepuru peal on puulaastud.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Puuri allapanu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Puuri allapanu.   Puuri allapanu. Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Puuri allapanu.
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2Mine lehele : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Kui palju teie kulutate igakuiselt enda lemmiklinnu peale?
» Puuri asupaik.
» Kuidas saada papagoi puuri tagasi?
» Puuri sisustamine