Pipi555 Tibu
Linde : pole ühtegi Postitusi : 4
| Pealkiri: Tere Reede 02 Sept 2011, 16:56 | |
| Kas te saaksite siia panna pilte oma puuridest et ma saaksin ideid kuidas oma puuri disainida:)
| |
|
tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Puuri sisustamine Reede 02 Sept 2011, 18:25 | |
| | |
|
Pille Moderaator
Linde : 17 Postitusi : 2046 Asukoht : Tallinn Vanus : 53
| Pealkiri: Re: Puuri sisustamine Kolm 07 Sept 2011, 11:27 | |
| - Pipi555 kirjutas:
- Kas te saaksite siia panna pilte oma puuridest et ma saaksin ideid kuidas oma puuri disainida:)
Mugav on, kui puur on suuremõõduline, pigem jäägu ruumi üle kui puudu. Mõtlen läbi, kuhu õrred paigutan ja söögi/joogitopsid. Kuhu läheb suplusvann. Õrred on mitmel tasandil ja sellega seoses jälgin, et linnud nendel istudes ei peaks kakama oma toidutopside sisse. Samuti kui on mitu lindu, et teineteisele kogemata selga ei lase, kui juhtuvad üksteise all istuma. Õrred ja pulgad peavad olema seega läbimõeldult paigutatud. Siis mänguasjad, ja veel, et lindudele jääb ruumi tiibu sirutada, lennata. Sisustades puuri, olen leidnud hea ja tänuväärse eseme pajuokstest korvi näol. Lindudele meeldib seal turnida ja närimiseks kulub palju aega. Puuri puhastades saab seda pesta. Need korvid on Nurmiko omad, ostsin Prismast. | |
|
Pille Moderaator
Linde : 17 Postitusi : 2046 Asukoht : Tallinn Vanus : 53
| Pealkiri: Re: Puuri sisustamine Laup 23 Märts 2013, 22:11 | |
| Ükskord keegi küsis mu päevikus nähtud pildi pealt puuvilja riputuspulga kohta. Et kas loomapoodides on. On küll pisinäriliste, küülikute kauba riiulitel. Trixie toodang. | |
|
papagoi95 Perepea
Linde : 2 Postitusi : 73 Asukoht : Järvamaa Vanus : 26
| Pealkiri: Puuri sisustamine Kolm 17 Apr 2013, 18:34 | |
| Sellel leheküljel on kah neid puuvilja riputuspulki: http://www.ferplast.com/en/shop/bird-accessories/canary-exotic/pa-4328 | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Puuri sisustamine | |
| |
|