Kui palju teie kulutate igakuiselt enda lemmiklinnu peale?
4 posters
Autor
Teade
kaili13 Teismeline
Linde : pole ühtegi Postitusi : 13
Pealkiri: Kui palju teie kulutate igakuiselt enda lemmiklinnu peale? Laup 09 Jan 2010, 15:56
Siia palun kirjutage ainult igakuised kulutused nt.(söök, maiustused,vitamiinid allapanu jne...)
23.07.2010 Pille muutis pealkirjas "enda viiru" ümber "lemmiklinnu" peale.
Kailike Teismeline
Linde : 2 Postitusi : 12 Asukoht : Tartu Vanus : 35
Pealkiri: Re: Kui palju teie kulutate igakuiselt enda lemmiklinnu peale? Kolm 24 Veeb 2010, 10:16
No mina ostan suurema paki sööke ja iga kuu ei pea ostma juurde aga maiuseid ostan tihti. Allapanekut ostan ka suuremas pakendis 10 kg sellega saan ka tükk aega läbi. Minul läheb igakuu viirpapagoi peale umbes 100-150 krooni. iga kuu ma ostan spetsiaalseid pulki, millel on liivapaberi taoline asi peal, selle vastu ta saab nokka teritada ja küüned ei kasva tal ka nii pikaks.
Pezzy Tibu
Linde : 2 Postitusi : 2 Asukoht : Põlva ja Tartu vahel
Palju teie kulutate keskmiselt raha kuus puuri allapanekuks? Mis toodet/tooteid kasutate? Ise kasutan Riga puurilinnu liiva, mis maksab 29-34 krooni.
23.07.2010 Pille tõstis postitaja Pezzy teema "Puuri allapanu maksumus" kokku siinsesse alafoorumisse.
pepe7 Sugukonna vanem
Linde : 18 Postitusi : 177 Asukoht : PÕLVA Vanus : 49
Pealkiri: Re: Kui palju teie kulutate igakuiselt enda lemmiklinnu peale? Esm 12 Juul 2010, 00:43
Mina kasutan hetkel tapeeti, nii tundub puur kuidagi puhas. Olen kasutanud nii saepuru kui ka saepurugraanuleid, aga ei jäänud rahule tulemusega. Tapeet maksab kuskil 19-23 krooni need odavamad variandid.
Sponsored content
Pealkiri: Re: Kui palju teie kulutate igakuiselt enda lemmiklinnu peale?
Kui palju teie kulutate igakuiselt enda lemmiklinnu peale?