|
| Mis teeb Sinu papagoi nii eriliseks? | |
| | Autor | Teade |
---|
SaluKat Mõttetark
Linde : 6 Postitusi : 529 Asukoht : Tartu Vanus : 29
| Pealkiri: Kes on teile, teie lemmiklind? Laup 02 Mai 2009, 22:31 | |
| Tere! Hakkasin täna mõtlema, et kes on minu viirpapagoi minu jaoks. Ta ei ole mulle lemmikloomana, ta on palju rohkem. Niisiis, mõelge, milline oleks teie elu ilma lemmiklindudeta?
Minu elu oleks üsna nukker ja igav. Minu Tibu on minu jaoks väga kallis. Ta aitab mul igavusest üle saada ja temaga tegeledes väldin ma arvutit, mille taga istun ma igal võimalusel, kui muud teha pole. Niisiis, kui mul ei oleks lemmiklindu, oleksin ma täielik arvutisõltlane ja väga laisk inimene. | |
| | | KKatsa Kogemustega lendur
Linde : 2 Postitusi : 106 Asukoht : Tartumaa ^_^ Vanus : 29
| Pealkiri: Re: Mis teeb Sinu papagoi nii eriliseks? Püh 03 Mai 2009, 14:56 | |
| Tänu oma Kekole sain ma üle oma kassi surmast (2. märts 2009 ). Mõnus on õppida, kui Keko laulab vaikselt ja tasa minu kõrval laulu. Hommikul on ta aga suurim kisakõri ja koolihommikutel äratuskell. Siis ta kohe sõna otseses mõttes lõugab nii kõvasti kui suudab . Ta on mulle pereliige. Kõige toredam | |
| | | SaluKat Mõttetark
Linde : 6 Postitusi : 529 Asukoht : Tartu Vanus : 29
| Pealkiri: Re: Mis teeb Sinu papagoi nii eriliseks? Püh 03 Mai 2009, 16:52 | |
| Jaa, mina ka tunnen oma viirut, kui pereliiget. Täiesti pereliikmena võtan teda | |
| Pealkiri: Re: Mis teeb Sinu papagoi nii eriliseks? Püh 03 Mai 2009, 16:55 | |
| Ja pealegi elavad viirud ju kuni 10 aastat. Nii kaua saad temaga koos olla, tunned teda ju läbi ja lõhki. Ning tema tunneb Sind ka. Seega on ta 100% pereliige ja 100% parim sõber | |
| Pealkiri: Mis teeb Sinu papagoi nii eriliseks? Nelj 07 Mai 2009, 16:24 | |
| Jah, just. Tekkis küsimus, et mis teeb justnimelt Sinu papagoi(d) nii eriliseks, et sa nendesse nii väga kiindunud oled ja igal päeval jälle nendega mängid ja tegeled? Mina mõtlesin, et minu papa on mulle nii hea seltsiline, kes ei jäta mind iial üksi. Ta tahab minuga olla. Ja mulle väga meeldib temaga tegeleda. Tore on katsetada uusi toite (õunad, kurgid, banaanid, pirnid jm) ja vaadata kas talle see maitseb või ei võta ta seda suu sissegi . Seda erilisust ei osakgi ma sõnadesse panna! Kirjutage ka teie selline väike ja mõnus jutt, tunnete kohe, et on palju parem olla . | |
| | | tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Mis teeb Sinu papagoi nii eriliseks? Laup 14 Nov 2009, 21:54 | |
| Mulle meeldivad mu linnud see pärast, et nad on väga targad. Sulelisi on tõeliselt põnev jälgida. Linnud suhtlevad minuga väga aktiivselt. Neil on oma iseloom ja uhkus...vaprus. Kui tekib ideaalne paar, siis on nende truudus ja armastus mõõtmatu. | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Mis teeb Sinu papagoi nii eriliseks? Laup 14 Nov 2009, 23:52 | |
| Tibuga tiesti nõus. Lisaks veel, et nad on sulle ikka vahel väga truud... |
| | | Kailike Teismeline
Linde : 2 Postitusi : 12 Asukoht : Tartu Vanus : 35
| Pealkiri: Re: Mis teeb Sinu papagoi nii eriliseks? Kolm 24 Veeb 2010, 10:21 | |
| Minu linnuke on mulle eriline, sest talle meeldib minuga olla, ta ei karda mind, teeb igasugu huvitavaid hääli. Vahest teeb selliseid asju, mida ma esimest korda näen. igavesti huvitav lind! Armas ka ! | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mis teeb Sinu papagoi nii eriliseks? | |
| |
| | | | Mis teeb Sinu papagoi nii eriliseks? | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| Latest topics | » Nokk lõheneb.Nelj 07 Sept 2023, 09:09 by tibu» Loomakliinikud, kus ravitakse papagoisid.Nelj 23 Märts 2023, 10:25 by Pille» Vitamiinid, mineraalid, kaltsiumi- ja joodikividPüh 25 Apr 2021, 13:15 by Pille» piltide lisamine päevikusseReede 16 Okt 2020, 14:34 by Pille» UV-valgustusReede 16 Okt 2020, 13:19 by Pille» Millega toita pääsukese poegi?Reede 31 Juul 2020, 09:43 by tibu» Vööt-mägipapagoiReede 10 Juul 2020, 15:06 by tibu» Vööt-mägipapagoiKolm 08 Juul 2020, 15:25 by MailisR » Papagoi ajab nokavahelt vedelat löga väljaLaup 26 Okt 2019, 15:15 by tibu» Papagoi suri vistReede 23 Aug 2019, 15:54 by tibu |
|