| Kas papagoid suplevad? | |
|
+15Pille robert pepe7 anka31 Malle210 tibu Sannnu papagoi3 Volim-Te silviaolen krissyke SaluKat Papagoi14 Henri Sigrid 19 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Kas papagoid suplevad? Reede 07 Märts 2008, 17:25 | |
| Kas papagoid käivad kausikeses suplemas nagu kanaarilinnud? |
|
| |
Sigrid Sugukonna vanem
Linde : 5 Postitusi : 164 Asukoht : Harjumaa Vanus : 31
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Reede 07 Märts 2008, 19:31 | |
| Ikka käivad. Osad papagoi liigid naudivad suplemist üle kõige. Minu enda papagoid käisid ennast jooginõus pesemas, aga nüüd ostsin uue puuri kus väiksemad joogi ja sööginõud. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Nelj 13 Märts 2008, 00:49 | |
| Minu viiruk käib kraanikausis ,taldriku panen alla ja paraja temperatuuriga vee vaikselt jooksma.Talle meeldib seal joa all sulistada |
|
| |
Henri Administraator
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Laup 22 Märts 2008, 13:05 | |
| Meie papagoipere käib ka vahetevahel suplemas. Kuna nad elavad talveaias, siis tihti võib neil seal palav hakata ning eelkõige sellepärast hoian mina neil suplusnõu pea 24/7 sees(loomulikult vahetan ka vett seal sees ) | |
|
| |
Papagoi14 Pesamuna
Linde : 2 Postitusi : 6 Vanus : 30
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Püh 04 Mai 2008, 15:12 | |
| Minu papagoid on mul nii vähe aega olnud .Me ostsime neile küll eraldi basseini kuid seal nad ei käi vaid pesevad ennast ise ilma veeta . Muidu viirpapagoid käivad küll suplemas . Pane puuri sisse taldrik väikse ja madala veekihiga .Kuid vaata et vesi poleks liiga kuum ega ka liiga külm. Viirpapagoide kehatemperatuur pidi ulatuma 41 kraadini . | |
|
| |
SaluKat Mõttetark
Linde : 6 Postitusi : 529 Asukoht : Tartu Vanus : 29
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Reede 06 Juun 2008, 18:58 | |
| Minu papagoid pole umbes 2 aastat supelnud enam , aga ükspäev panin kausikesega leige vee ja siis isane natuke sulistas | |
|
| |
krissyke Pesaehitaja
Linde : 2 Postitusi : 46 Asukoht : TaLLINN Vanus : 38
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Püh 16 Nov 2008, 14:28 | |
| Kui imelik see ka poleks siis minu linnukesed suplemas ei käi üldse olen neile küll suplemis nõu pannud vahepeal,aga nemad puuri põhjas peaegu ei käi ja huvi selle vastu üldse ei tunne. | |
|
| |
Henri Administraator
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Püh 16 Nov 2008, 14:33 | |
| krissyke, Te võiksite proovide pritsimist sooja veega. Mõnele papagoile meeldib see palju rohkem kui sulistamine. | |
|
| |
silviaolen Noor Perepea
Linde : 2 Postitusi : 64
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Püh 16 Nov 2008, 20:13 | |
| mul on pandud mingi suplemis nõu puuri külge,aga seal nad küll ei käi,vaid istuvad ääre peal hoopis | |
|
| |
krissyke Pesaehitaja
Linde : 2 Postitusi : 46 Asukoht : TaLLINN Vanus : 38
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Esm 17 Nov 2008, 17:13 | |
| - Henri kirjutas:
- krissyke, Te võiksite proovide pritsimist sooja veega. Mõnele papagoile meeldib see palju rohkem kui sulistamine.
Suve soojema ilmaga olen neid küll lillede pritsiga pritsinud ja nad hakkasid kohe oma sulgi kohendama, ei kartnd üldse pritsimist. | |
|
| |
SaluKat Mõttetark
Linde : 6 Postitusi : 529 Asukoht : Tartu Vanus : 29
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Esm 01 Dets 2008, 23:30 | |
| Aga kui papagoi ei suple, siis mida teha, et ta supleks. Mu papagoi kardab vett ja ei julge suplema minna. | |
|
| |
Volim-Te Pesaehitaja
Linde : 2 Postitusi : 41 Asukoht : Tallinn Vanus : 30
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Teis 09 Dets 2008, 21:49 | |
| Et papagoi suplema hakkaks ei tohi teda ise vette panna.
Peab olema päikeseline ja palav ilm siis nad tihem käivad suplemas.
Parem osta nendele suplemisbassein mis kinnitad puuri lahtise ukse peale ja jätad niisama,nendele hakkab see huvi pakkuma ja ise ronivad tasapisi sisse. vesi peab olema sama kui kodutemperatuur. | |
|
| |
papagoi3 Teismeline
Linde : 2 Postitusi : 14 Vanus : 30
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Püh 18 Jan 2009, 15:54 | |
| minu enda papagoidel on oma väike basseinike mille ma neile loomapoest ostsin! | |
|
| |
Sannnu Pesaehitaja
Linde : 2 Postitusi : 44 Asukoht : Tartu Vanus : 29
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Laup 28 Märts 2009, 19:09 | |
| Minu viirud käivad kraanikausis, | |
|
| |
tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Reede 07 Aug 2009, 13:54 | |
| Minu linnud armastavad väga supelda, eriti amadiinid ja kanaarilinnud. Iga natukese aja tagant kuulen jälle sulistamist. Piiksud ronivad basseini ja hakkavad kohapeal tiibadega vehkima. Viirud käivad ringiratast ja pistavad pea vahepeal vee alla. Nümfid kükitavad. Teevad oma rinna ja kõhualuse märjaks. Alguses võtavad sulelised alati, väikese nokatäie juua vanniveest. | |
|
| |
Malle210 Noor Perepea
Linde : 2 Postitusi : 64 Asukoht : Raplamaa Vanus : 66
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Laup 08 Aug 2009, 20:35 | |
| Oi - kõikidele linnukestele meeldib väga supelda! | |
|
| |
tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Püh 09 Aug 2009, 11:58 | |
| Sulistamine on vajalik, sest ise ka ei taha olla ju pesemata. Ikka koguneb tolmu sulgede vahele. Palava ilmaga jälle, vesi jahutab mõnusalt. Kui linnule pole kunagi suplemis võimalust antud, siis ei oskagi ta seda alguses kasutada. | |
|
| |
anka31 Tibu
Linde : 1 Postitusi : 3 Asukoht : Jõhvi
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Teis 08 Dets 2009, 00:07 | |
| Ostsin poest vanni kus põhjas on peegel. Ämma (viir)papagoi oli hullumise äärel kui nägi sellist suurepärast võimalust supluseks. Tehtud- proovitud, viisin ka enda (viiru) Ronnile aga see arvas et, seal on palju mugavam juua kui supelda | |
|
| |
pepe7 Sugukonna vanem
Linde : 18 Postitusi : 177 Asukoht : PÕLVA Vanus : 49
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Teis 08 Dets 2009, 12:20 | |
| Eks algul võtab iga uus asi harjumist. Võibolla eelistab ta hoopis vanni, mis on puuriukse ette mõeldud. | |
|
| |
robert Pesamuna
Linde : 2 Postitusi : 9 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Teis 12 Jan 2010, 08:50 | |
| Siin üks aadres, kus meie papagoipoiss Roobert vannimõnusid maitseb:
https://www.youtube.com/watch?v=j_N9PBjAvp0
Meil on vann veega alati olemas, kui puurist välja laseme.
Vett tuleks vahetada iga päev. | |
|
| |
tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Teis 12 Jan 2010, 12:45 | |
| Väga vahva video Kõige naljakam video on Roobertist see, kui ta tahtis veeklaasis supelda | |
|
| |
Pille Moderaator
Linde : 17 Postitusi : 2046 Asukoht : Tallinn Vanus : 53
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Teis 13 Juul 2010, 14:12 | |
| - Pille kirjutas:
- Minulgi on suplemisbassein 24/7 veerandijagu vett sees kuid mu rosellad seal end ei pese.
- iku kirjutas:
- Lind ise vanni endiselt ei lähe aga ma aegajalt teda ikka pritsin. Muus osas on ta ikka sama aktiivne ja häälekas.
Ilmselt ei meeldi see poes müüdav sügav must karp ja neile on vastumeelne sinna ronida. Otsisin kodus üles kristallvaagna, see on madal ja korraliku tordi mõõtu diameetriga. Nädalajagu olen seda veega täidetult hoidnud põrandal ja seal mu rosellad käivad nüüd suplemas kahekesi. Alati ju omatahtsi du¹i alla vannitoas ei pääse. | |
|
| |
Viiru Teismeline
Linde : 1 Postitusi : 12 Asukoht : Tallinn Vanus : 27
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Nelj 05 Aug 2010, 18:25 | |
| Mu isane viiru ei käi suplemas, kuigi ma otsin talle basseini mis käib puuri külge, aga ta ei vaata selle poolegi . Mida teha, et ta suplema läheks? | |
|
| |
tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Nelj 05 Aug 2010, 19:46 | |
| Anna talle aega. Ta pole sul nädalatki olnud. | |
|
| |
kerlike98 Teismeline
Linde : 1 Postitusi : 13 Asukoht : Kuressaare Vanus : 26
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? Reede 19 Nov 2010, 22:02 | |
| minu tipsu supleb normaalse suurusega kausis.kui ta supleb siis peab palju koristada kuna ta vehib oma tiibadega ja siis purskab vett nagu purskkaevus:D:Dpärast suplemist ta pesitseb end kusagil kappi otsas või puurisXD | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kas papagoid suplevad? | |
| |
|
| |
| Kas papagoid suplevad? | |
|