|
| Papagoid rokutavad ! | |
| | Autor | Teade |
---|
Annykas:) Pesamuna
Linde : 2 Postitusi : 6 Asukoht : Vändra Vanus : 28
| Pealkiri: Papagoid rokutavad ! Püh 02 Mai 2010, 14:08 | |
| Mul on selline probleem , et papagoid ajavad kõik toidu kestad maha . Igapäev on põrand kestasid täis . Kas keegi teaks midagi , mis selle vastu aitab , ?? Ükskõik mida .... | |
| | | Pille Moderaator
Linde : 17 Postitusi : 2046 Asukoht : Tallinn Vanus : 53
| Pealkiri: Re: Papagoid rokutavad ! Püh 02 Mai 2010, 14:38 | |
| Muret tekitab Sinu suhtumine, kulla Annykas. Mõistetav mingil määral, oled noor ja ebaküps, kui ei teadnud enne papagoide hoolduse kohustustest midagi. Muide, ma ei kurjusta, mul on hea meel et oma küsimuse esitasid, tulevikus uued lugejad saavad teada, mis toimub. Küllap neid kodusid on ka, kus papgoid on halbadesse tingimustesse surutud, ikka et inimestel mugavam oleks ja vähem vaeva, ignoreerides lemmiku vajadusi ja eripära. Mina ostsin spetsiaalselt, ligi 30.- maksis, väike tihedate harjastega hari ja kühvel (sest ma ei viitsi tolmuimejaga jännata iga päev-need juhtmed ja torud). Pühkima pead ikka Sina või Su vanemad, papagoid seda tegema ei hakka. Peaasi et linnud terved
Viimati muutis seda Pille (Püh 02 Mai 2010, 14:56). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Annykas:) Pesamuna
| Pealkiri: Re: Papagoid rokutavad ! Püh 02 Mai 2010, 14:49 | |
| Ma tean seda , ja teen seda päevas kolm korda , aga ma küsida ju ikkagi võib ??? | |
| | | Pille Moderaator
Linde : 17 Postitusi : 2046 Asukoht : Tallinn Vanus : 53
| Pealkiri: Re: Papagoid rokutavad ! Püh 02 Mai 2010, 15:03 | |
| Sorry, lihvisin oma vastust detailsemaks oma nägemusest, Sa vahepeal jõudsid juba vastata kui mina alles muutsin esialgset postitust. | |
| Pealkiri: Re: Papagoid rokutavad ! Püh 02 Mai 2010, 20:34 | |
| ma teen tolmuimejaga , ja see tüütab äera , koguaeg teha , ja sellepärast ma küsisingi , et äkki saab mõne asja ette panna vms . Aga ma panin puuri ääre külge paberid ette , sodi on ikkagist vähem =) | |
| Pealkiri: Re: Papagoid rokutavad ! Püh 02 Mai 2010, 20:36 | |
| Aga ma olen õnnelik , et mul on võimalus papagoisid pidada , ja see sodi selle kõrvalt on tühi asi !! | |
| | | Henri Administraator
| Pealkiri: Re: Papagoid rokutavad ! Püh 02 Mai 2010, 22:41 | |
| Üks lahendus mida osavamad ja hakkajad võivad teha on teha puuri aluse juurde selline asjandus nagu siin pildil: Puuri isetegemisel või ostmisel (kui on selline valikuvõimalus, mida eesti poodides siiski väga harva juhtub olema) soovitaksingi lähtuda sellest, kui palju prahti puurist välja hakkab lendama, kui papagoi sööb ja lendab. Suurematel puuridel on nö. disainerid selle mure peale mõelnud ja seda arvesse võtnud (nagu ka ülalolevalt pildilt näha). | |
| | | tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Papagoid rokutavad ! Esm 03 Mai 2010, 10:16 | |
| Võib panna ka papi alla äärde. Muidugi näritakse see ajapikku ära. Minul on puurile tehtud 15cm äär. | |
| | | TheAngelAicha Teismeline
Linde : 1 Postitusi : 11 Vanus : 36
| Pealkiri: Re: Papagoid rokutavad ! Kolm 14 Nov 2012, 14:48 | |
| Mul on sur ümmarguse põhjaga puur, ostsin selle alla lisaks suurema kandiku, kui lind liivaga tuuseldab siis ei lähe see põrandale, toidukauss on meil sügav ja amadiin mahub sinna sisse sööma, õnneks toit ei lange puurist välja. Küll aga uduselekesi on põrandal | |
| | | tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Papagoid rokutavad ! Kolm 14 Nov 2012, 15:17 | |
| Olen ise kogenud, et mida suurem puur, seda vähem prahti toas. Kuskilt on meelde jäänud, et keegi tegi iseehitatud puuri poolenisti klaasist või pleksiklaasist.
Mida väiksema võrgusilmaga võrk puuril on, seda rohkem jääb sulgi puuri.
Minul on lindude toidutopsid puuripõrandale pandud. Seemnekestad jäävad kõik puuri. Muidugi pole igas puuris see võimalik. Aga on olemas toidutopse, mis on külgedelt ja pealt suletud. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Papagoid rokutavad ! | |
| |
| | | | Papagoid rokutavad ! | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| Latest topics | » Nokk lõheneb.Nelj 07 Sept 2023, 09:09 by tibu» Loomakliinikud, kus ravitakse papagoisid.Nelj 23 Märts 2023, 10:25 by Pille» Vitamiinid, mineraalid, kaltsiumi- ja joodikividPüh 25 Apr 2021, 13:15 by Pille» piltide lisamine päevikusseReede 16 Okt 2020, 14:34 by Pille» UV-valgustusReede 16 Okt 2020, 13:19 by Pille» Millega toita pääsukese poegi?Reede 31 Juul 2020, 09:43 by tibu» Vööt-mägipapagoiReede 10 Juul 2020, 15:06 by tibu» Vööt-mägipapagoiKolm 08 Juul 2020, 15:25 by MailisR » Papagoi ajab nokavahelt vedelat löga väljaLaup 26 Okt 2019, 15:15 by tibu» Papagoi suri vistReede 23 Aug 2019, 15:54 by tibu |
|