|
Autor | Teade |
---|
carolyna78 Andekas jäljendaja
Linde : 21-100 Postitusi : 235 Asukoht : Suure-Jaani Vanus : 25
| Pealkiri: Re: Kas 2 emast nümfkakaduud munevad koos? Laup 17 Nov 2012, 15:54 | |
| Kas nümfkakaduu võib muneda kaks muna päevas, sest meil 2 korda nii juhtunud et pesas on tulnud juurde korraga kaks muna. me ei usu et teine munes pessa sest tema on meil sale ja all poolt ka aga teine kes meil muneb on paks altpoolt ja hetkel on meil 8 muna pesas. Neid mune tuleb veel juurde. Kas kaks emast võib ühte pessa muneda? Enne oli neil aasta alguses munad ja neid oli kokku üheksa. Nendest ei tulnud midagi välja. Nüüd ei tea kas tuleb munadest kedagi või ei. | |
| | | Pille Moderaator
Linde : 17 Postitusi : 2046 Asukoht : Tallinn Vanus : 53
| Pealkiri: Re: Kas 2 emast nümfkakaduud munevad koos? Laup 17 Nov 2012, 22:05 | |
| Ei julge öelda et see on võimatu, et üks kakaduu muneb päeva jooksul 2 muna, kuid ma pole kuulnud, et selliseid asju juhtub. Seega kaldun arvama, et munevad Sul mõlemad nümfkakaduud, nad võivad seda teha ühte pessa küll, selle üle ma üldse ei imesta. Munad on kõik kõva koorega(mitte nahksed, ehk pehme ümbrisega)? Juhul kui ikkagi tõesti ainult üks muneb 2.tk päevas ja kokku palju, siis on tema tervis ohus, kaltsiumi defitsiit on oi kui kiire tulema. | |
| | | carolyna78 Andekas jäljendaja
| Pealkiri: Re: Kas 2 emast nümfkakaduud munevad koos? Püh 18 Nov 2012, 11:23 | |
| Võibolla munevadki mõlemad, ma ei tea sest ma vaatasin muna ja veresooni ka pole näha . | |
| | | Pille Moderaator
Linde : 17 Postitusi : 2046 Asukoht : Tallinn Vanus : 53
| Pealkiri: Re: Kas 2 emast nümfkakaduud munevad koos? Püh 18 Nov 2012, 11:38 | |
| Jah, kui Sa korralikult mune läbi valgustasid ja veresooni näha pole, siis on teie linnud mõlemad munejad emased ja pesakasti võiks ära võtta. Selle puudumine ei takista neid edasi munemast...., kuid munevad linnud vajavad väga head toitmist, mis kaltsiumikadu korvaks, et nad endale asjatult liiga ei teeks. | |
| | | tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Kas 2 emast nümfkakaduud munevad koos? Püh 18 Nov 2012, 13:16 | |
| Kunagi oli mul emane nümf, kes munes päevas kaks muna. Nümfil on mune kurnas 4-7. Kui sul seal tunduvalt rohkem mune on siis arvan samuti, et mõlemad linnud munevad. Kas mõlemad käivad korralikult haudumas? Kui ei käi ja munad viljastamata, siis võid ju prooviks panna linnud eraldi puuri. Siis on näha, kas mõlemad munevad. | |
| Pealkiri: Re: Kas 2 emast nümfkakaduud munevad koos? Püh 18 Nov 2012, 14:15 | |
| Nad hauduvad väga korralikult. Ma olen jälginud et muneja tagumik on punane ja see tähendab et tema munes. Mõlemad hauvad kordamööda ja vahest ka koos, kui nad koos on siis vahest kammivad üksteist. muneja Teine nümf | |
| | | pepe7 Sugukonna vanem
Linde : 18 Postitusi : 177 Asukoht : PÕLVA Vanus : 49
| Pealkiri: Re: Kas 2 emast nümfkakaduud munevad koos? Püh 18 Nov 2012, 20:00 | |
| Oiii aga need linnud on mõlemad emased ju | |
| | | tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Kas 2 emast nümfkakaduud munevad koos? Püh 18 Nov 2012, 21:05 | |
| Kaks nümfi, kes on ühest soost võivad paari moodustada. Üks võtab üle vastassugupoole rolli. Hall nägu ja vöödiline sabaalune on emase linnu või nümfitite tunnus. Sa puhu viljastamata muna tühjaks, saad nii selle endale mälestuseks jätta. Kui sa kunagi isase nümfi saad, siis tee selline pesakast kus on natuke rohkem pime ja alumine serv veidi kõrgem. Siis tibud ei lähe pesast välja kakerdama. Pimedat pesa on vaja, et tibude silmad normaalselt areneks. | |
| Pealkiri: Re: Kas 2 emast nümfkakaduud munevad koos? Esm 19 Nov 2012, 15:42 | |
| Olgu, siis on vist jah kaks emast. Pesa peaks jah uue tegema. Aitähhh abi eest!!! Ma mõtlesin ka et jätan munad mälestuseks. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kas 2 emast nümfkakaduud munevad koos? | |
| |
| | | | Kas 2 emast nümfkakaduud munevad koos? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| Latest topics | » Nokk lõheneb.Nelj 07 Sept 2023, 09:09 by tibu» Loomakliinikud, kus ravitakse papagoisid.Nelj 23 Märts 2023, 10:25 by Pille» Vitamiinid, mineraalid, kaltsiumi- ja joodikividPüh 25 Apr 2021, 13:15 by Pille» piltide lisamine päevikusseReede 16 Okt 2020, 14:34 by Pille» UV-valgustusReede 16 Okt 2020, 13:19 by Pille» Millega toita pääsukese poegi?Reede 31 Juul 2020, 09:43 by tibu» Vööt-mägipapagoiReede 10 Juul 2020, 15:06 by tibu» Vööt-mägipapagoiKolm 08 Juul 2020, 15:25 by MailisR » Papagoi ajab nokavahelt vedelat löga väljaLaup 26 Okt 2019, 15:15 by tibu» Papagoi suri vistReede 23 Aug 2019, 15:54 by tibu |
|