Linde : 1 Postitusi : 23 Asukoht : Tartu, Tartumaa
Pealkiri: Aafrika hall, käitumine + video Kolm 29 Juun 2011, 13:00
Mõtlesin, et võiks panna üles siia video enda papagoi käitumisest. Ja sooviksin teada, on see normaalne ? me>
Pille Moderaator
Linde : 17 Postitusi : 2046 Asukoht : Tallinn Vanus : 53
Pealkiri: Re: Aafrika hall, käitumine + video Kolm 29 Juun 2011, 16:54
Su Jako tahab võtta veevanne, suures vannis, sobivalt madalas vees. Kas oled vaadanud/otsinud videosid, kuidas suured papagoid naudivad veeprotseduure? Kuidas te papagoi suhtub sobivamatesse veeanumatesse, kas teised ei sobi kui ainult see väike? Loomulikult on see normaalne... kas just see, et nii väikeses topsis, aga mis sa hädaga teed
Mul näiteks rosellad, veendusin videote abil, milline veevann sobib roselladele kõige paremini, nende liigutused looduslike roselladega sarnaselt eeldavad sobivat anumat. Tehistingimustes nad võivad kohanduda ka muude võimalustega, kuid neile omaselt eelistaksid nad ikka nii nagu instinktid loodud on. Jakode videosid olen ka vaadanud - neid, tõsi küll, ainult lemmiklindude omi, aga vett nad igatahes armastavad.
kkattel Nooruk
Linde : 1 Postitusi : 23 Asukoht : Tartu, Tartumaa
Pealkiri: Re: Aafrika hall, käitumine + video Kolm 29 Juun 2011, 20:36
no selge, proovin leida kuskilt suuremat anumat siis
tibu Kuldsulg
Pealkiri: Re: Aafrika hall, käitumine + video Nelj 30 Juun 2011, 07:28
Mina viin oma linnud vannituppa. Vanni põhja võib lasta veidi vett ja kui jätta du¹¹ nirisema, siis õpivad mõned linnud seda enda kasuks kasutama.
raul72 Pesamuna
Linde : 4 Postitusi : 8 Asukoht : Tartu Vanus : 52
Pealkiri: Re: Aafrika hall, käitumine + video Laup 22 Okt 2011, 22:11
Uriseb nagu koer, kuid tore oleks selle Jakoga ka ise tuttavaks saada. Lahe video.))