| Kust osta papagoidele mõeldud muru ? | |
|
|
Autor | Teade |
---|
Oliver Ambitsioonikas sulesepp
Linde : 1 Postitusi : 129 Asukoht : Viimsi Vanus : 27
| Pealkiri: Kust osta papagoidele mõeldud muru ? Püh 08 Nov 2009, 20:17 | |
| Kas keegi teab soovitada kust osta papagoidele mõeldud muru ? Aitäh ! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kust osta papagoidele mõeldud muru ? Reede 13 Nov 2009, 19:56 | |
| Palun vastake, sest jõulud tulemas tahan talle kinkida selle | |
|
| |
pepe7 Sugukonna vanem
Linde : 18 Postitusi : 177 Asukoht : PÕLVA Vanus : 49
| Pealkiri: Re: Kust osta papagoidele mõeldud muru ? Reede 13 Nov 2009, 21:47 | |
| Arvan, et seemnepoodides peaks müügil olema . Neile sobib ka kassimuru . | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kust osta papagoidele mõeldud muru ? Laup 14 Nov 2009, 10:32 | |
| | |
|
| |
Pille Moderaator
Linde : 17 Postitusi : 2046 Asukoht : Tallinn Vanus : 53
| Pealkiri: Re: Kust osta papagoidele mõeldud muru ? Nelj 08 Apr 2010, 12:30 | |
| Ostsin Hortesest, oligi papagoimuru seemnepakike lemmiklinnu toiduriiulis. Kasvata nädal, et juurduks, siis võib ette anda. Püsib mullas värske ja mahlakas väga pikalt, st. ei kuiva ega närbu. Muidugi piserdan ka veega. Hiljuti külvasin veel salatkressi seemneid sinnasamasse alusele muru vahele (need külvatakse mulla peale), need idanesid nelja päevaga ja eriti hull ollakse nende järgi. | |
|
| |
Riko23 Noor Perepea
Linde : 2 Postitusi : 60 Vanus : 26
| Pealkiri: Re: Kust osta papagoidele mõeldud muru ? Esm 25 Juul 2011, 11:41 | |
| Tahaks teda kas ma võin oma viirule anda muru ja kas kellelgi on papagoid muru söönud. | |
|
| |
tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Kust osta papagoidele mõeldud muru ? Esm 25 Juul 2011, 11:57 | |
| Võid anda nt. vesiheina ja ristikut. Igasugust muru anda ei tohi, seal võib olla mürgiseid taimi. | |
|
| |
Pille Moderaator
| Pealkiri: Re: Kust osta papagoidele mõeldud muru ? Esm 25 Juul 2011, 12:31 | |
| Ristik on looduslik energiapomm (sisaldab tugevatoimelisi ühendeid), palju ei tohi anda ja sel nädalal ära lisa vitamiine toidu või vee sisse - kergesti võib tekkida n.ö. üledoos. Muru - olen näinud Horteses ja lemmikloomapoodides müügil papagoidele muruseemneid, kas sa mõtled säärast muru? Et külvad potti. Seda võiks küll, kuid ära mulda väeta. Ent muld osta poest - oleks minu soovitus, kui keegi võtab peenralt mulla, ma ei tauni seda, ma ise lihtsalt ei julge Olen kasvatanud salatkressi, see kasvab kiiresti ja maitseb minu papagoidele.
Viimati muutis seda Pille (Laup 30 Juul 2011, 13:47). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Riko23 Noor Perepea
Linde : 2 Postitusi : 60 Vanus : 26
| Pealkiri: papagoidele mõeldud muru Laup 30 Juul 2011, 09:49 | |
| Ahah ei ma tegelikult plaanisin niisama õuest võtta,aga ei tee siis seda mul muidu emal on küll kasvuhoones värsket salatit proovin talle äkki seda anda. Aga muidu ma pole kunagi talle vee ega toidu sisse lisandeid seganud kas peaks seda tegema ja millal. | |
|
| |
KadrijaKaiapapagoid Noor Perepea
Linde : 2 Postitusi : 57 Vanus : 25
| Pealkiri: Re: Kust osta papagoidele mõeldud muru ? Laup 23 Märts 2013, 13:21 | |
| Tundub huvitav. Peaksime ka ostma ja lihavõtteteks neile kinkima. | |
|
| |
Pille Moderaator
| Pealkiri: Re: Kust osta papagoidele mõeldud muru ? Laup 23 Märts 2013, 13:32 | |
| Ma pole enam müügil näinud kusagil, niisugust papagoidele mõeldud muru. Näe, ei mäletanudki enam seda postitust Ilmselt sobib ka kassimuru? | |
|
| |
carolyna78 Andekas jäljendaja
Linde : 21-100 Postitusi : 235 Asukoht : Suure-Jaani Vanus : 25
| Pealkiri: Re: Kust osta papagoidele mõeldud muru ? Laup 23 Märts 2013, 14:33 | |
| Nägin konsumis müügil muru seemneid. Leitsin sealt lihavõtete tibude ja jänkude juurest . Ostsin ka ühe paki. Ei ole kallis ka. | |
|
| |
Pille Moderaator
| Pealkiri: Re: Kust osta papagoidele mõeldud muru ? Esm 18 Aug 2014, 22:56 | |
| Ostsin nädalavahetusel Tallinna Haabersti Rimi Bosse Lemmikloomapoest muruseemneid. Vitakraft - fresh green for birds.
Viimati muutis seda Pille (Esm 01 Sept 2014, 22:18). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
DiandraTubli Täisealine
Linde : 3 Postitusi : 33 Asukoht : Saku
| Pealkiri: Re: Kust osta papagoidele mõeldud muru ? Teis 19 Aug 2014, 09:09 | |
| Ostsin neidsamu | |
|
| |
Pille Moderaator
| Pealkiri: Re: Kust osta papagoidele mõeldud muru ? Esm 01 Sept 2014, 22:23 | |
| Vitakrafti seemnepakis on raiheina, aedkressi ja punase ristiku seemned. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kust osta papagoidele mõeldud muru ? | |
| |
|
| |
| Kust osta papagoidele mõeldud muru ? | |
|