|
| Maiused. Millega premeerida triki eest? | |
| | Autor | Teade |
---|
Mango Tibu
Linde : 2 Postitusi : 2 Asukoht : Tallinn Vanus : 27
| Pealkiri: Maiused. Millega premeerida triki eest? Teis 30 Aug 2011, 19:29 | |
| Olen siin lugenud ja vaadanud ja olen aru saanud et oluliseks osaks on maius ... kuid mida see "MAIUS" endast kujutama peaks, olen ka vaadanud youtubest andekaid linde ja pärast nende triki sooritamist annavad omanikud neile maiust. Olen otsinud poodidest, aga olen näinud ainult mingisuguseid maiuse pulki, aga olen näinud et see mida papagoidele antakse on midagi väikest, nagu mõni hirsiseeme, aga hirsiseeme ei meelita ealeski papagoisid mulle käe peale tulema, sest neil on puuris seemned ju ees (seal hulgas ka hirss), ja see on täiesti arusaadav, miks peakski ta teisiti tegema, aidake, tõesti tahaks teada ! Aitäh! | |
| | | tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Maiused. Millega premeerida triki eest? Teis 30 Aug 2011, 19:50 | |
| Uuri välja, mis su linnule kõige rohkem maitseb. Ehk on selleks maiusepulk või päevalilleseeme, mõni kuivatatud või värske puuvili vms. Hirsitõlvik on huvitav. See, et toidus on hirss ei tähenda midagi. Linnule meeldib vaheldus ja põnevus. Inimesed on samasugused. Kui ema ütleb, et täna on lõunaks keedukartulid jahukastmega, siis on see nii tavaline. Aga kui pakutakse kartulit be¹amellkastmes, tundub lõuna palju isuäratavam. Kuigi mõlemad on üks ja sama toit. Lind peab sind muidugi usaldama. Kui ta sind oma sõbraks võtnud pole, siis ei aita ka meekook mitte. | |
| | | Mango Tibu
Linde : 2 Postitusi : 2 Asukoht : Tallinn Vanus : 27
| Pealkiri: To : tibu Kolm 31 Aug 2011, 11:19 | |
| Suur aitäh .. | |
| | | Amadiin888 Noor Perepea
Linde : 3 Postitusi : 56 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Maiused. Millega premeerida triki eest? Teis 03 Jan 2012, 16:39 | |
| Minu lindudele maitseb värske salat. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Maiused. Millega premeerida triki eest? | |
| |
| | | | Maiused. Millega premeerida triki eest? | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| Latest topics | » Nokk lõheneb.Nelj 07 Sept 2023, 09:09 by tibu» Loomakliinikud, kus ravitakse papagoisid.Nelj 23 Märts 2023, 10:25 by Pille» Vitamiinid, mineraalid, kaltsiumi- ja joodikividPüh 25 Apr 2021, 13:15 by Pille» piltide lisamine päevikusseReede 16 Okt 2020, 14:34 by Pille» UV-valgustusReede 16 Okt 2020, 13:19 by Pille» Millega toita pääsukese poegi?Reede 31 Juul 2020, 09:43 by tibu» Vööt-mägipapagoiReede 10 Juul 2020, 15:06 by tibu» Vööt-mägipapagoiKolm 08 Juul 2020, 15:25 by MailisR » Papagoi ajab nokavahelt vedelat löga väljaLaup 26 Okt 2019, 15:15 by tibu» Papagoi suri vistReede 23 Aug 2019, 15:54 by tibu |
|