Papagoimaja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  GaleriiGalerii  Latest imagesLatest images  RaamatukoguRaamatukogu  Papagoimaja facebookiPapagoimaja facebooki  Papagoimaja twitterisPapagoimaja twitteris  OtsiOtsi  RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse  

Maiused. Millega premeerida triki eest?

Go down 
3 posters
AutorTeade
Mango
Tibu
Tibu
Mango

Female
Linde : 2
Vanus : 27

Maiused. Millega premeerida triki eest? Empty
PostitaminePealkiri: Maiused. Millega premeerida triki eest?   Maiused. Millega premeerida triki eest? Icon_minitimeTeis 30 Aug 2011, 19:29

Olen siin lugenud ja vaadanud ja olen aru saanud et oluliseks osaks on maius ... kuid mida see "MAIUS" endast kujutama peaks, olen ka vaadanud youtubest andekaid linde ja pärast nende triki sooritamist annavad omanikud neile maiust. Olen otsinud poodidest, aga olen näinud ainult mingisuguseid maiuse pulki, aga olen näinud et see mida papagoidele antakse on midagi väikest, nagu mõni hirsiseeme, aga hirsiseeme ei meelita ealeski papagoisid mulle käe peale tulema, sest neil on puuris seemned ju ees (seal hulgas ka hirss), ja see on täiesti arusaadav, miks peakski ta teisiti tegema, aidake, tõesti tahaks teada !

Aitäh!  Very Happy
Tagasi üles Go down
tibu
Kuldsulg
Kuldsulg
tibu

Female

PostitaminePealkiri: Re: Maiused. Millega premeerida triki eest?   Maiused. Millega premeerida triki eest? Icon_minitimeTeis 30 Aug 2011, 19:50

Uuri välja, mis su linnule kõige rohkem maitseb. Ehk on selleks maiusepulk või päevalilleseeme, mõni kuivatatud või värske puuvili vms. Hirsitõlvik on huvitav. See, et toidus on hirss ei tähenda midagi. Linnule meeldib vaheldus ja põnevus.
Inimesed on samasugused. Kui ema ütleb, et täna on lõunaks keedukartulid jahukastmega, siis on see nii tavaline. Aga kui pakutakse kartulit be¹amellkastmes, tundub lõuna palju isuäratavam. Kuigi mõlemad on üks ja sama toit. Smile

Lind peab sind muidugi usaldama. Kui ta sind oma sõbraks võtnud pole, siis ei aita ka meekook mitte.
Tagasi üles Go down
Mango
Tibu
Tibu
Mango

Female
Linde : 2
Vanus : 27

PostitaminePealkiri: To : tibu   Maiused. Millega premeerida triki eest? Icon_minitimeKolm 31 Aug 2011, 11:19

Suur aitäh .. Very Happy
Tagasi üles Go down
Amadiin888
Noor Perepea
Noor Perepea
Amadiin888

Female
Linde : 3

PostitaminePealkiri: Re: Maiused. Millega premeerida triki eest?   Maiused. Millega premeerida triki eest? Icon_minitimeTeis 03 Jan 2012, 16:39

Minu lindudele maitseb värske salat.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Maiused. Millega premeerida triki eest?   Maiused. Millega premeerida triki eest? Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Maiused. Millega premeerida triki eest?
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» Puuri puhastamine - kui tihti, kuidas, millega?