|
| Lind ei oska lennata | |
| | Autor | Teade |
---|
gathy Teismeline
Linde : 2 Postitusi : 13
| Pealkiri: Lind ei oska lennata Kolm 11 Aug 2010, 12:34 | |
| Tere, sain endale nümfi, ema püüdis ta kinni kui meile aeda tuli. Praegu on ta meil neljandat päeva, juba siristab aga kätt kardab, no sellega ma tegelen ja harjutan teda vaikselt, aga mul pole kunagi varem sellist lindu olnud, aastad tagasi oli viirpapagoi aga mul pole õrna aimugi mida ma selle linnuga peale hakkan, puur on olemas mänguasjad ka, söök(isegi 3 sorti), maiustused, peaaegu kõik mida vaja.Isegi ei oska aimata kui vana ta on. Loomapoest öeldi, et noor. Tundub jah, et titakarv alles peal, ja ta on tsipa suurem kui viirpapagoi. Ühtegi teist nümfi pole päriselus näinud, nii et ei ole aimu ka kui suureks ta kasvab. Olgu aitab pikast lobast, sain ta suure hädaga puurist välja ja selgus et vaesekene ei oska eriti lennata, rahmeldab kõvasti ja siis lendab kuhugi otsa ja kukub potsti maha, ma olen kohutavalt mures pisikese pärast, teeb viga endale veel nii, kuid samas tahaks ikka et ta puurist väljas saaks ka olla. Palun aidake, ma ei tea mida teha, ja mida ma üldse peaksin teadma temast või kuhu pöörduda, mul on kindel soov ta endale jätta ja maksku mis maksab teda õpetada ja talle hea kodu luua. (muidugi ma loen siin veel foorumeid, et end harida aga hea oleks kui saaks selle lennu probleemiga võitlema hakata, kui üldse saab kuidagi)
Ette tänades | |
| | | taanka Noor Perepea
Linde : 8 Postitusi : 51 Asukoht : Tartu Vanus : 46
| Pealkiri: Re: Lind ei oska lennata Kolm 11 Aug 2010, 12:59 | |
| Kas on võimalik ka pilti meile näidata?
Kuna ta tänavalt leitud,siis esimene soovitus oleks lasta tal vähemalt nädal rahus oma puuris olla,las harjub uue koduga,ikkagi suur ehmatus selja taga.Nädala pärast võiks juba puuriuks lahti teha...ehk siis teha seda õhtul,kui linnuke puurist välja tuleb ,las askeldab omaette ja tõenäoline,et esimesel korral ta ise puuri tagasi ei lähe,siis pead ju teda püüdma (õhtul ongi hea tuli kustu panna ja kinni püüda).Niisiis toimidki võimalusel igapäev,lõpuks lind hakkab ise omal soovil puuri tagasi minema. Kui ta on kodu ja sinuga harjunud ,siis võiks juba teda harjutada endaga,ehk leidub siin foorumis ka sel teemal õpetusi.Praegu aga las ta olla omaette,pole vaja lendamist harjutada,seda teed hiljem. Muidugi võid proovida vaadata üle,et kas pole tõsisemaid vigastusi. | |
| | | gathy Teismeline
| Pealkiri: Re: Lind ei oska lennata Kolm 11 Aug 2010, 20:51 | |
| aitähh, ma teen lähipäevadel temast mõne pildi ka. | |
| | | tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Lind ei oska lennata Kolm 11 Aug 2010, 21:02 | |
| Kui ta on nii noor, siis õpib ise ajapikku lendama. Soovitan lindu asjatundjale näidata (loomapood pole õige koht). Soovitan veterinaari või kedagi, kes tegeleb nümfkakaduudega. Ära liialt muretse, kui lind on terve. Su teadmised kasvavad koos temaga ja uurides vastavaid artikkleid. Siin on üks http://nokalised.onepagefree.com/index.php Ära ole sulelisele liialt pealetükkiv. Anna talle nädalake rahu. Selle aja sees ainult toida ja jooda oma sõbrakest. Vaata kindlasti puuri mõõdud üle. | |
| | | gathy Teismeline
| Pealkiri: Re: Lind ei oska lennata Nelj 12 Aug 2010, 13:17 | |
| suur aitähh | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Lind ei oska lennata | |
| |
| | | | Lind ei oska lennata | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| Latest topics | » Nokk lõheneb.Nelj 07 Sept 2023, 09:09 by tibu» Loomakliinikud, kus ravitakse papagoisid.Nelj 23 Märts 2023, 10:25 by Pille» Vitamiinid, mineraalid, kaltsiumi- ja joodikividPüh 25 Apr 2021, 13:15 by Pille» piltide lisamine päevikusseReede 16 Okt 2020, 14:34 by Pille» UV-valgustusReede 16 Okt 2020, 13:19 by Pille» Millega toita pääsukese poegi?Reede 31 Juul 2020, 09:43 by tibu» Vööt-mägipapagoiReede 10 Juul 2020, 15:06 by tibu» Vööt-mägipapagoiKolm 08 Juul 2020, 15:25 by MailisR » Papagoi ajab nokavahelt vedelat löga väljaLaup 26 Okt 2019, 15:15 by tibu» Papagoi suri vistReede 23 Aug 2019, 15:54 by tibu |
|