|
| Papagoide transport. | |
| | Autor | Teade |
---|
Birgit18 Tibu
Linde : 2 Postitusi : 2
| Pealkiri: Papagoide transport. Püh 21 Veeb 2010, 10:16 | |
| Tere, mure selles, et oleks vaja terveks nv minna maale. Kas kellegil on kogemusi, kuidas linnud suhtuvad transporti umbes 130 km. Autos muidugi on soe ja saab ju puurile, midagi ümber panna, kui üleõue autosse neid viia.. On kellegil papagoid niiviisi endaga kaasa reisinud...Ei tahaks neid üksi jätta, kuna maja läheb külmaks jne. | |
| | | Pille Moderaator
Linde : 17 Postitusi : 2046 Asukoht : Tallinn Vanus : 53
| Pealkiri: Re: Papagoide transport. Püh 21 Veeb 2010, 10:46 | |
| Tere. Nädalavahetus on lühike aeg, õige pea sõidad jälle tagasi, nii et võib olla väike stress küll ehk. Kas linnud on Sul kaua olnud? Arvan, et kas soovitada Sul nad (saan aru et 2 tk) paigutada kumbki eraldi kartongkarpi, nii paraja suurusega ja mitte väga suurde, õhuaugud loomulikult sisse lõigata. Nii on läbi aegade kanatibusid transporditud maapiirkondadesse. Ja üleõue autosse viies kindlasti soe pleed ümber. Mul ka plaan suvel kuuks ajaks maale jääda ja lind kaasa võtta, aga hetkel endal pika sõidu üleelamise kogemus puudub. Kui linnu ostsin, siis oli autosõit väga lühike. | |
| | | Birgit18 Tibu
Linde : 2 Postitusi : 2
| Pealkiri: Re: Papagoide transport. Püh 21 Veeb 2010, 11:45 | |
| Nad mul kaks kuud alles olnud, kui tõime siis oli ka pikk sõit. Ei saanud aru, et nad oleks ennast väga halvasti tundnud. | |
| | | Kailike Teismeline
Linde : 2 Postitusi : 12 Asukoht : Tartu Vanus : 35
| Pealkiri: Re: Papagoide transport. Kolm 24 Veeb 2010, 10:10 | |
| No me võtame papagoi kaasa kui läksime ämma ja äia juurde nemad elavad kaugemal nii 87 km kaugusel ma ei pannud lindu karpi,see tundus liiga piinamine minu jaoks. Papagoi oli puuris panin teki peale läksime autose enne muidugi soojendasime autot, panin ta tahaistmele ja siis võtsin teki puuri pealt. Kinnitasin ka puurile turvavöö. Linnuke hakkas sidistama ja tundus põnevil olevat. Tal oli palju tegevust. Talle tundus see meeldivat. | |
| | | tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Papagoide transport. Kolm 24 Veeb 2010, 10:22 | |
| Tegelikult ongi kõige parem trantsportimine karbis. Siis ei vigasta lind ennast ja pime on tema jaoks rahustav. Olen tähele pannud, et kui mulle tuuakse lind karbis, siis pole stressi kunagi tekkinud, kuid kaks korda on mulle linnud puuris toodud ja kolmest linnust 2 tekkis stress. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Papagoide transport. | |
| |
| | | | Papagoide transport. | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| Latest topics | » Nokk lõheneb.Nelj 07 Sept 2023, 09:09 by tibu» Loomakliinikud, kus ravitakse papagoisid.Nelj 23 Märts 2023, 10:25 by Pille» Vitamiinid, mineraalid, kaltsiumi- ja joodikividPüh 25 Apr 2021, 13:15 by Pille» piltide lisamine päevikusseReede 16 Okt 2020, 14:34 by Pille» UV-valgustusReede 16 Okt 2020, 13:19 by Pille» Millega toita pääsukese poegi?Reede 31 Juul 2020, 09:43 by tibu» Vööt-mägipapagoiReede 10 Juul 2020, 15:06 by tibu» Vööt-mägipapagoiKolm 08 Juul 2020, 15:25 by MailisR » Papagoi ajab nokavahelt vedelat löga väljaLaup 26 Okt 2019, 15:15 by tibu» Papagoi suri vistReede 23 Aug 2019, 15:54 by tibu |
|