Papagoimaja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  GaleriiGalerii  Latest imagesLatest images  RaamatukoguRaamatukogu  Papagoimaja facebookiPapagoimaja facebooki  Papagoimaja twitterisPapagoimaja twitteris  OtsiOtsi  RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse  

Sebra-amadiinide agressiivsusest.

Go down 
2 posters
AutorTeade
tibu
Kuldsulg
Kuldsulg
tibu

Female

Sebra-amadiinide agressiivsusest. Empty
PostitaminePealkiri: Sebra-amadiinide agressiivsusest.   Sebra-amadiinide agressiivsusest. Icon_minitimeEsm 30 Nov 2009, 23:12

Papagoi3 kirjutas: Ma olen kuulnud et sebratäpp amadiinid on kõige agressiivseim amadiini liik:D

Pepe7 kirjutas: Sul on õigus võin seda ka julgelt väita.Ta ei ole agressiivne inimese suhtes vaid teiste omasuguste,eriti on aga emased emaste vastu.

Tagasi üles Go down
tibu
Kuldsulg
Kuldsulg
tibu

Female

PostitaminePealkiri: Re: Sebra-amadiinide agressiivsusest.   Sebra-amadiinide agressiivsusest. Icon_minitimeEsm 30 Nov 2009, 23:16

Eriliselt tigedaks muutuvad pesitsusajal.

Olen kuulnud, et täiesti valged on topelt õelamad.
Tagasi üles Go down
Amadiin888
Noor Perepea
Noor Perepea
Amadiin888

Female
Linde : 3

PostitaminePealkiri: Re: Sebra-amadiinide agressiivsusest.   Sebra-amadiinide agressiivsusest. Icon_minitimeEsm 09 Mai 2011, 20:45

Mul on amadiinid. Nad tegid just poja kelle nimeks sai Jako ja kui ma nägin milline nägi Jako välja kui Viiru oli teda oli nokkinud siis te poleks tahnud seda nähagi. Ja olen sellega nõus et sebra-amadiinid on suhteliselt agresiivsed.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Sebra-amadiinide agressiivsusest.   Sebra-amadiinide agressiivsusest. Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Sebra-amadiinide agressiivsusest.
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» Amadiinide toit.
» Sebra-amadiini vanus