|
| Ei suuda lennata | |
| | Autor | Teade |
---|
SaluKat Mõttetark
Linde : 6 Postitusi : 529 Asukoht : Tartu Vanus : 29
| Pealkiri: Ei suuda lennata Reede 01 Aug 2008, 14:29 | |
| Tere! Ma olin nädal aega ära ja kui koju tulin, avastasin, et mu kallis viirpapagoi (u. 8 a.) ei suuda lennata. Hästi madalalt lendas ja kukkus kohe maha ! Mida ma tegema peaksin? Ta hingab nokk lahti ning kui kõrva juurde ta panna, siis käib ta "keres" väga imelik hääl. Kas see, et ta ei suuda lennata on eluohtlik? Palun aidake! | |
| | | Sigrid Sugukonna vanem
Linde : 5 Postitusi : 164 Asukoht : Harjumaa Vanus : 31
| Pealkiri: Re: Ei suuda lennata Reede 01 Aug 2008, 17:13 | |
| Mine temaga parem arsti juurde, nii vanal linnul võib nii mõndagi viga olla. See, et ta hingeldab on normaalne, kui ta niimoodi maha kukub. | |
| | | SaluKat Mõttetark
| Pealkiri: Re: Ei suuda lennata Kolm 13 Aug 2008, 14:24 | |
| Oeh, hiljaks jäin ! Ta suri kahjuks ära, nuuuks, nuuks !!! Tõeliselt kahju, et ta ära suri. Mul oli niiiii palju häid mälestusi seoses temaga! Nüüd ei saagi ma enam hüüda " Fruti, ma olen kodus!", kui koju tulen ! .... | |
| | | SaluKat Mõttetark
| Pealkiri: Re: Ei suuda lennata Nelj 14 Aug 2008, 23:52 | |
| Kas keegi saaks mind natuke aidata ja öelda, kas emane viirpapagoi, kes nüüd üksi jäi jääb elama või sureb ta kurbusesse/üksildusse/igavusse ära? Mida ma peaksin tegema? Ta poodi viima? Ära andma? Uue kaaslase otsima? Palun väga aidake mind. Ma ei taha ka teda kaotada ! | |
| | | Sigrid Sugukonna vanem
Linde : 5 Postitusi : 164 Asukoht : Harjumaa Vanus : 31
| Pealkiri: Re: Ei suuda lennata Püh 17 Aug 2008, 15:13 | |
| Ilma viirpapagoi iseloomu teadmata ei saa midagi öelda. Kui ta on noorest peast koos sinu eelmise viiruga koos olnud, siis ta võib depressiooni sattuda, kui, aga ainult mõned aastad teise linnuga koos olnud, siis ei tohiks asi nii hull olla. Ära teda poodi küll vii, sest kui ta on praegu juba sõbra kaotuse üle elanud, siis poodi viimine või ära andmine annab talle veel teise "paugu", ja siis ta võib küll kurvaks muutuda. | |
| | | SaluKat Mõttetark
| Pealkiri: Re: Ei suuda lennata Kolm 03 Dets 2008, 18:17 | |
| Olgu. Nüüd on ta juba toibunud ning eilsest saati on ta nii julge, et mängib koos minuga | |
| | | NEEEGER Külaline
| Pealkiri: Viirpapagoi kukub lennult. Reede 23 Okt 2009, 12:10 | |
| Nii siis mis võib olla, kui algul linnud lendasid ilusti, aga nyyd yks lendab ja kukub kohe alla, nagu jah midagi sellist, algul lendas kenasti, aga nyyd lendab ja kukub vahest järsku alla jne JA IKKA KÕVA PÕMAKAKA VASTU MAAD |
| | | ljuba Pesamuna
Linde : 2 Postitusi : 6 Asukoht : Rakvere Vanus : 36
| Pealkiri: Re: Ei suuda lennata Reede 23 Okt 2009, 12:28 | |
| kas emane või isane linnuke ei suuda lennata??? kumb neist??
minu emane linnuke ei suutnud ka lennata ja hiljem sain aru et tal munad tulekul...keha oli ka kumeram kui muidu. | |
| | | tibu Kuldsulg
| Pealkiri: Re: Ei suuda lennata Reede 23 Okt 2009, 14:08 | |
| Ma soovitan minna arsti juurde. Kui munad on kõhus, siis ei kuku emane poole lennu pealt, potsti vastu maad. Looduses oleks sellised ammu ära söödud. Kui kõik mune kandvad emased ei suudaks normaalselt lennata, siis oleks viiru sugu maamunalt kadunud juba enne, kui nad lemmiklindudeks said. Ma ei oska isegi arvata, millise terviserikkega tegu on. Äkki mingi kramp, lööb tiiba....ei kujuta ette. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Ei suuda lennata | |
| |
| | | | Ei suuda lennata | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| Latest topics | » Nokk lõheneb.Nelj 07 Sept 2023, 09:09 by tibu» Loomakliinikud, kus ravitakse papagoisid.Nelj 23 Märts 2023, 10:25 by Pille» Vitamiinid, mineraalid, kaltsiumi- ja joodikividPüh 25 Apr 2021, 13:15 by Pille» piltide lisamine päevikusseReede 16 Okt 2020, 14:34 by Pille» UV-valgustusReede 16 Okt 2020, 13:19 by Pille» Millega toita pääsukese poegi?Reede 31 Juul 2020, 09:43 by tibu» Vööt-mägipapagoiReede 10 Juul 2020, 15:06 by tibu» Vööt-mägipapagoiKolm 08 Juul 2020, 15:25 by MailisR » Papagoi ajab nokavahelt vedelat löga väljaLaup 26 Okt 2019, 15:15 by tibu» Papagoi suri vistReede 23 Aug 2019, 15:54 by tibu |
|